Juoksuinfo

KISATOIMISTO

Forssan Jäähalli, Urheilukentänkatu 6, 30100 Forssa.
Avoinna perjantaina klo 17.00 – 20.00 ja lauantaina klo 8.30 alkaen. Osanoton varmistus, numeron nouto viimeistään tuntia ennen oman lajin lähtöä.
Jälki-ilmoittautuminen viimeistään 1,5 tuntia ennen ko. lajin lähtöä.


KILPAILUNUMEROT

Kilpailunumero on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle. Osallistumisen siirto toiselle henkilölle on mahdollista Kisahallin muutokset-pisteessä, ja siitä peritään 5 € käsittelymaksu.

Numerolapun pitää olla suorituksen aikana selkeästi toimitsijoiden nähtävissä. Osanottomaksua ei palauteta missään tapauksissa.  Sairaustapauksissa osanotto voidaan siirtää seuraavalle vuodelle esittämällä järjestäjille lääkärintodistus joko tapahtumassa tai välittömästi sen jälkeen (lähetä skannattuna tilaukset@suvi-ilta.fi tai postilla Vilppaankatu 1, 30100 Forssa).


T-PAITA

Rintanumerosi kulmatunnuksella saat Suvi-illan t-paidan Kisahallista.


LÄHDÖT

Kaikki lähdöt tapahtuvat Urheilukentänkadulta Kisahallin vierestä seuraavasti:
Kymppi klo 15.30
Maraton ja puolimaraton klo 16.00
Juoksumatkat on virallisesti mitattu (kymppi, puolimaraton ja maraton).
Suoritusaika on 6 tuntia!


KESKEYTTÄMINEN

Keskeyttäville järjestetään kuljetus maaliin. Kerro keskeytyksestäsi ensiapu- tai huoltopisteellä.  Toimitsija järjestää puhelimitse kuljetuksesi maalipaikalle.


ENSIAPU

Kisahallissa, reitillä ja maalissa on runsaasti ensiapuhenkilöitä. Lääkärit ovat maalissa ja ensiaputeltalla.


HUOLTOPISTEET

Maraton-reitillä on 12 huoltopistettä. Huoltopisteiden etäisyydet lähdöstä ovat 4,5 km, 9 km, 12,5 km, 16,5 km, 19 km, (Huom. 21 km maraton, pelkkä vesi ), 25 km, 29 km, 31 km, 33,5 km, 37,5 km ja 40 km. Tarjolla on Dexal-urheilujuomaa (maku appelsiini, sekoitussuhde 1:20) ja vettä.  Reitin kohdilla 25 km, 29 km, 33,5 km, ja 37,5 km lisäksi tarjolla banaania, suolakurkkua ja rusinaa.

Ilmoittatutumisessa maratoonarit saavat halutessaan Dexal geelin ja oman sienen, jonka voi kostuttaa jokaisella huoltopisteellä. Maalihuollossa on tarjolla Dexalia, vettä, mehua ja banaania, Kisahallissa tarjolla on ateria rintanumeron kulmatunnusta vastaan. Suuren osanottajamäärän vuoksi emme voi huomioida erikoisruokavaliota.

Puolimaraton-reitillä on viisi huoltopistettä, joiden etäisyydet lähdöstä ovat 4,5 km, 9 km, 12,5 km, 16,5 km ja 19 km.  Tarjolla on Dexal-urheilujuomaa (maku appelsiini, sekoitussuhde 1:15) ja vettä. Noin 16 km:n kohdalla on tarjolla lisäksi banaania, suolakurkkua ja rusinaa. Maalihuollossa on tarjolla Dexalia, vettä, mehua ja banaania, ja Kisahallissa tarjolla on ateria rintanumeron kulmatunnusta vastaan.

Kympin reitillä 4,5 km:n kohdalla on tarjolla Dexal -urheilujuomaa (maku appelsiini) ja vettä. Maalihuollossa on Dexalia, vettä, mehua ja banaania, Kisahallissa tarjolla on ateria rintanumeron kulmatunnusta vastaan.


OMAT JUOMAT

Juoksijoiden mahdolliset omat juomat on toimitettava Kisahallin palkintolavan viereen klo 14.30 mennessä.  Pullossa tulee olla selkeä merkintä, mihin huoltopisteeseen juoma viedään!


VARUSTESÄILYTYS

Osanottajien ilmainen varustesäilytys on siirretty harjoitusjäähallin puolelle klo 10-22.30. Varusta kaikki kassisi näkyvästi rintanumerollasi! Katso kartta!


PESEYTYMINEN

Rintanumerosi kulmatunnuksella pääset veloituksetta Viihdeuimala Vesihelmeen suihkuun, saunaan ja uimaan klo 12–23.00. Vesihelmeen on ilmainen edestakainen bussikuljetus Kisahallin päädystä ”Lähtö”-suoralta klo 16.15 alkaen. Bussi lähtee noin 20 minuutin välein. Kisahallissa on suihku- ja pukuhuoneita miehille ja naisille. Käytössä ovat myös Urheilukentän katsomon alla olevat pukutilat. Tavaroiden säilyttäminen pukuhuoneissa on omalla vastuulla. WC:itä löydät Kisahallista, pukuhuoneista ja Urheilukentältä.  Kisahallin edessä on Bajamajoja.  Maratonreitin varrella on WC noin 5 km, 20 km ja 30 km kohdalla.


PALKINNOT

Forssan Suvi-illassa palkitaan maratonin ja puolimaratonin yleisissä sarjoissa viisi parasta, muissa  kolme parasta. Puolimaratonin yleisen sarjan palkintojenjaot suoritetaan Urheilukentällä heti, kun maaliin on saapunut 5 parasta. Kympin 15v, 19v ja yleisen sarjan palkintojenjaot suoritetaan heti, kun 3 parasta on saapunut maaliin. Kaikki muut palkintojenjaot suoritetaan Kisahallissa Suvi-illan lehdestä löytyvän aikataulun mukaisesti. Toivomme palkintojen saajien olevan paikalla. Huom! Aikataulut ovat alustavia. Seuraa kuulutuksia!


 LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi kysellä kilpailun aikana Kisatoimistosta. Kilpailun jälkeen tiedustelut voi tehdä sähköpostilla info@suvi-ilta.fi.


 TULOSPALVELU

Täydelliset tulokset nettisivuilla heti! www.suvi-ilta.fi


 OIKEUDET KUVIIN

Tapahtuman järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Forssan Suvi-illan aikana ottamilleen omille valokuville.


VAKUUTUS

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.


SUORITUSAIKA

Maksimisuoritusaika on 6 h.

 

Yhteystiedot

       
 

Osoite:
Forssan Suvi-ilta
Vilppaankatu
30100 FORSSA
Suomi

 

Puhelin:
+358 (0)50 409 5888
+358 (0)50 401 5203

 

Sähköposti:
info@suvi-ilta.fi

Tiedustelut:

ma-pe klo 9.00-17.00